• 25 Jahre Erfahrung
  • Schnelle Lieferung
  • A+ Qualitätsblumen
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levering
  • A+ kwaliteitsbloemen
  • 25 ans d'expérience
  • Livraison rapide
  • Des fleurs de qualité A+

Over ons

7

In 1995 startten de broers Aat en Wout Verboon met een eigen bloemenlijn naar Zwitserland. Het ondernemersbloed stroomde bij hun door de aderen, want ook hun vader had een eigen exportbedrijf in bloemen in planten.

Het begin van Verboon Fleurs

Aat en Wout hebben een aantal jaar gewerkt voor hun vader, voordat ze besloten om voor hunzelf te beginnen. Elke dinsdag vertrokken ze met twee lijnauto’s gevuld met de mooiste bloemen en planten richting Zwitserland.

Inmiddels is Verboon Fleurs 25 jaar aan ervaring rijker en mogen we ons een echte specialist in de export van snijbloemen naar Zwitserland noemen. Nog steeds vertrekken we iedere dinsdag naar Zwitserland om op woensdag en donderdag direct te kunnen leveren aan onze klanten. Daarnaast is het ook mogelijk om vijf dagen per week verse kwaliteitsbloemen van de Nederlandse veiling, direct door heel Zwitserland geleverd te krijgen.

Lijnrijder én exporteur,
het beste van beide werelden!

Onze werkwijze

Inspecteren uw bestelling

Het leveren van de beste kwaliteit bloemen, dat is waar het bij Verboon Fleurs om gaat. Hiervoor inspecteren onze inkopers, nog voor aanvang van de veiling, de bloemen die onze klanten via de webshop hebben besteld. Door deze inspectie kunnen wij de kwaliteit garanderen die onze klanten van ons verwachten.

Versheid gegarandeerd

Onze inkopers hebben door de jaren heen veel productkennis opgedaan. Doordat wij gespecialiseerd zijn in de Zwitserse markt, weten zij precies welke kwaliteit bloemen de Zwitserse bloemist nodig heeft. Wij werken niet met een voorraad, maar kopen alle bloemen en planten op de dag van vertrek in. Versheid gegarandeerd!

Inkopen van bloemen

Om 6 uur start de veilingklok en beginnen onze inkopers met het kopen van de beste kwaliteit bloemen. Daarnaast kopen wij een groot gedeelte van onze bloemen rechtstreeks bij de door ons geselecteerde kwekers. Wij werken al jarenlang met deze kwekers samen. Zij weten dus ook dat wij alleen de beste kwaliteit bloemen leveren aan de Zwitserse bloemisten.

Inpakken & direct distribueren

Als de bloemen bij ons binnen zijn, pakken onze mensen ze zorgvuldig, met aandacht en liefde, in. De dozen met bloemen worden vervolgens in een gekoelde ruimte opgeslagen en daarna door onze distributeur Schneider vervoerd naar hun depot in Zwitserland. Van hieruit worden onze bloemen over geheel Zwitserland gedistribueerd. Wij streven ernaar om al onze klanten voor 9 uur in de ochtend geleverd te hebben.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan gerust contact met ons op!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Verboon Fleurs streven we naar een zo goed mogelijke balans tussen mens planeet en winstgevende bedrijfsvoering. Dit doen wij door te rijden met zuinige vrachtwagen en ons verpakkingsmateriaal te hergebruiken en recyclen.

Duurzame vrachtwagen

De vrachtwagens waarin wij onze bloemen vervoeren, voldoen allemaal aan de strengste milieunormen. Zo beperken we de negatieve invloed van onze voertuigen op het milieu en de gezondheid. Onze auto’s beschikken over een Euro 6-motor, de nieuwste en schoonste verbrandingsmotor. Ook maken we gebruik van AdBlue, wat ervoor zorgt dat er minder schadelijke stoffen uit onze vrachtwagens komt.

Recycling van verpakkingsmateriaal

Wij verpakken de bloemen in kartonnen dozen. Deze dozen gebruiken we zo vaak we kunnen. De bloemisten hebben bij ons namelijk de mogelijkheid om het verpakkingsmateriaal terug te sturen. Als we de dozen niet meer kunnen gebruiken, gaat het naar onze afvalverwerker. Deze recyclet al het verpakkingsmateriaal. Door onze verpakkingen te hergebruiken en te recyclen, proberen wij onze bijdrage te leveren aan het verbeteren van de wereld.

Team Verboon Fleurs

Aat Verboon

Oprichter | inkoper | verkoper

Aansturende kracht van ons team die de algemene gang van zaken nauwlettend controleert

Wout Verboon

Oprichter | inkoper | verkoper

Inkoopspecialist die geen concessies doet aan kwaliteit en altijd op zoek is naar exclusieve bloemen

Sven Schelvis

Partner | inkoper | verkoper

De man van onze public relations en liefhebber van bijzondere bestellingen

Hans van den Oever

Assistent verkoper | chauffeur

Gedreven inkoper van onze import bloemen en vakman in het verpakken van bloemen

Stef Duivenvoorden

Assistent verkoper | chauffeur

De alleskunner bij Verboon Fleurs. Regelt het onderhoud van de truck, techniek, laden, inkopen en nog veel meer.

Jaco Heemskerk

Inkoper | Verzending

Autoriteit op het gebied van inkoop en kritische kwaliteitscontroleur. Jaco is de verantwoordelijke voor het verzendklaar maken van de bloemen.

Danny van der Meij

Officemanager

Allround medewerker verantwoordelijk voor ICT, webshop en administratie

Wij staan altijd voor u klaar

We vinden het belangrijk om nauw contact te houden met onze partners. Wij zijn er voor u en hebben wekelijks contact met elkaar. Zo kunnen we u de best mogelijke service bieden.